Fa un any, Albiol apareixia als ‘Papers de Pandora’ com a apoderat d’una societat a Belize

  0
  23
  Xavier García Albiol

  Avui fa un any, una notícia omplia les portades de la premsa de tot l’estat: Xavier García Albiol apareixia als ‘Papers de Pandora’ com a apoderat d’una societat a Belize.

  L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, va rebre un poder general per gestionar una societat (Luverne International) a Belize el 2005. La societat es va obrir a través d’una gestora andorrana vinculada al banc Andbank. L’empresa Luverne International es va mantenir activa fins al desembre del 2015, any on Albiol va perdre l’alcaldia de la ciutat i va ser cap de llista del Partit Popular a la Presidència de la Generalitat.

  Els poders atorgats a Albiol per la societat li permetien obrir comptes bancàries a l’estranger i gestionar propietats. Encara que Xavier Garcia Albiol continua assegurant que no va obtenir rendiments econòmics d’aquesta empresa, la notícia va fer tremolar l’opinió pública de l’exalcalde de Badalona. Tot i així, Xavier García Albiol s’ha tornat a posicionar com a uns dels possibles alcaldables a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig de 2023.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí