Ferran Falcó deixarà la política badalonina a principis d’any

  0
  26
  IMG_9322.JPG

  13/10/2016 – El regidor anuncia que deixarà el seu seient al Ple els propers mesos, tal i com ja va avançar, i agafarà el seu relleu Pere Martínez Carreté.

   

  El regidor del grup municipal de CiU, Ferran Falcó, deixarà la política local a principis de l'any vinent, ha explicat en una entrevista a El Punt-Avui. El badaloní ja va anunciar aquest 2016 que no tornaria a ser el candidat de Convergència, ara de Partit Demòcrata Català, i que tard o d'hora tancaria aquesta etapa local per redirigir la seva trajectoria principal cap a la Secretaria General de Territori i Sostenibilitat, de la qual n'és responsable des de principis d'any.

   

  Falcó abandonarà el Ple després de més d'una dècada i cedirà el seu seient a Pere Martínez Carreté, número 5 de la llista, que agafarà l'acta per la renúncia de Mercè Rius i Maria Lluís Gol. Martínez Carreté va anar a la llista convergent com a independent, després d'haver encapçalat anteriorment la candidatura de Solidaritat Catalana.

   

  Posteriorment, seran unes primàries de partit les que decidiran qui agafarà el relleu de Falcó a nivell de partit a Badalona.ç

   

  CiU continua al Ple sense divorciar-se

   

  El grup municipal de Convergència i Unió seguirà la seva activitat política sense escindir-se. De moment, els dos partits continuaran compartint bancada a mode de federació, que va ser el model amb el qual es van presentar a les municipals.

   

  Tot i que Jordi Subirana va demanar fa mesos que Unió disposés de grup propi, el moviment no es va poder dur a terme per qüestions econòmiques sense tancar i que Convergència reclama. A falta d'uns decrets i uns informes que acabin de certificar quina formació té la raó, el matrimoni polític continuarà a Badalona.