Goikoetxea marxa, Joaquín renova i Sergi Pérez, primer fitxatge

  0
  31
  resizer.jpg

  07/07/2012 – El davanter no seguirà al Badalona i s'incorpora a l'Amorebieta, el mig centre prorroga un any més la seva vinculació amb el conjunt escapulat i Sergi Pérez arriba procedent del Vilanova

  El capítol d'incorporacions i baixes del Badalona sembla que està en el seu moment més interessant. Amb la parcel·la directiva i tècnica ja estructurada, la confecció de la plantilla està sent ara la prioritat. I tres noms més destaquen en l'actualitat del conjunt badaloní.

   

  En primer lloc el de Goikoetxea. Se sabia que no seguiria. No ha convençut amb el seu rendiment i era una de les baixes segures. L'Amorebieta, que va aconseguir colar-se com el Badalona en la promoció a Segona Divisió -també sense èxit- serà el nou destí del davanter basc. Joaquín, que va arribar de la Grama l'estiu passat, ha ampliat el seu vincle amb el Badalona una campanya més. El mig centre, intermitent el curs passat, mirarà de convertir-se en una peça decisiva del mig del camp. Sergi Pérez, a falta de confirmació oficial del club, es convertirà en el primer reforç escapulat. Procedent del Vilanova, que ha baixat a Catalana des de la Tercera Divisió, Pérez actua de central i tindrà doncs la responsabilitat de fer oblidar a dos veterans que no seguiran al club, com Vázquez i Robles.