La Festa Infantil Solidària de l’AV de Juan Valera recapta més de 100Kg d’aliments

  0
  Photo 14-07-13 11 49 05.jpg

  15/07/2013 – La festa que es va celebrar a la rambla Floridablanca, al barri de Sant Mori de Llefià, també va recollir 180 euros en roba i calçats que aniran destinats al Banc d'Aliments de Badalona. Durant tota la jornada es van realitzar manuals i jocs infantils, una xocolatada popular i una festa de l'aigua. 

  Durant tot el dia d'ahir diumenge la rambla Floridablanca del barri de Sant Mori de Llefià va acollir la Festa Solidària Infantil que va organitzar l'Associació de Veïns de Juan Valera per recollir aliments i fons econòmics pel Banc d'Aliments de Badalona. Al matí la festa es va centrar amb manualitats i jocs infantils, una recollida d'aliments i un petit mercat de roba i calçats a un preu solidari; un euro per accessori. En total es va recaptar més de 100Kg d'aliments i 180 euros que aniran destinats al mateix Banc d'Aliments.  A més, a la plaça de la Dona es va realitzar al matí una festa de l'aigua i una xocolatada popular a la tarda, en què es van repartir 40 litres de xocolata i 400 donuts. 

   

  El president de l'Associació de Veïns de Juan Valera, Luis Moreno, ha valorat la festa "positivament" i agraeix la col·laboració dels veïns i comerciants del barri, ja que el pressupost d'aquesta festa ha estat al voltant dels 100 euros. L'entitat veïnal no descarta que es realitzi una festa amb el mateix vessant solidari per l'any vinent. D'altra banda, es destinaran 1.400 euros al Banc d'Aliments de Badalona, dels quals 1.000 són del pressupost de les festes del barri que enguany l'associació va decidir no celebrar per aquest motiu, i els 400 euros restants són de diferents aportacions que han realitzat els comerciants de la zona.