Joel Joan porta a Badalona l’exitosa obra ‘El nom’

  0
  59
  elnom.jpg

  18/05/2013 – El Teatre Principal acull aquest cap de setmana una sessió doble de la comèdia que ja ha fet riure a milers de persones.

  En la tradició de les millors comèdies contemporànies, l'efecte papallona desencadena la tempesta perfecta. Així entendrem que a El nom les relacions familiars, sentimentals i d'amistat es vegin sacsejades a partir d'un fet en principi tan innocent com triar un nom per al fill.

   

  Després de l’èxit aconseguit a França, amb més de tres milions d’espectadors, aquesta comèdia arriba a Catalunya amb una versió de Jordi Galceran i en la què Joel Joan estrena la seva faceta de director teatral. Protagonitzada pel propi Joel Joan, Lluís Villanueva, Xavi Mira, Sandra Monclús i Mireia Piferrer, El Nom deixa al descobert, sobre la taula d’un ‘plàcid’ sopar, totes aquelles veritats que no volen ser escoltades, enmig d’una batalla dialèctica plena d’humor punyent servit amb precisió.

  Aquesta triomfadora obra, que ha estat la principal aposta de temporada del Teatre Goya de Barcelona, arriba al Teatre Principal de Badalona en el marc de les Festes de Maig 2013. I en sessió doble: dissabte a les 21h i diumenge, a partir de les 19.