Jordi Ferrón: “M’encanta la competitivitat que veig dins de l’equip”

  0
  DSC_0306 copia.JPG

  31/08/2016 – El tècnic del Seagull té clar que l’Igualada, primer rival de la lliga, no posarà les coses gens senzilles al principal favorit per repetir el play-off.

   

  La gran imatge deixava pel Seagull en la semifinal de la Copa Catalunya perduda als penals contra el RCD Espanyol ha demostrat que les gavines estan capacitades per jugar contra rivals de Superlliga. Ara, però, toca tornar a la realitat i trobar la motivació necessària per mirar de repetir els èxits aconseguits el curs anterior.

   

  Aquest cap de setmana, el conjunt de Jordi Ferrón debuta a la Segona Divisió visitant el camp de l’Igualada (diumenge a les 12:45h), rival que va ser capaç de vèncer les blaves en un dels dos duels de lliga jugats la 2015-2016. L’equip de l’Anoia, a més, va acabar el campionat en plena forma, guanyant cinc partits seguits.

   

  Leti i Sara Navarro, totes dues lesionades, són les úniques peces de l’engranatge que Ferrón no podrà utilitzar a Igualada. La resta d’efectius estarà disponible per defensar els interessos del Seagull.

   

  “Estic satisfet de com ha anat la pretemporada i del ritme de treball de les jugadores. Ha estat una preparació una mica atípica, perquè hem jugat contra rivals de primer nivell com el Barça i l’Espanyol, però tot està anant bé. Ara mateix, l’únic problema que tinc és decidir quin serà el primer onze inicial per la lliga”, reconeixia Ferrón a escassos dies del debut.

   

  La mateixa sintonia

   

  Sens dubte, una de les claus que va alçar el Seagull fins al subcampionat i el play-off va ser la condició de família que tenia la plantilla. Tot i que durant l’estiu moltes jugadores s’han sumat al projecte, aquesta essència no s’ha perdut.

   

  “De moment l’ambient és el mateix. La temporada passada teníem una plantilla més curta i no vam parar de guanyar. Així sempre és més fàcil que hi hagi sintonia en un vestidor, però els fitxatges no han fet que res canviï. Tot són bones paraules”, celebrava Ferrón.

   

  Al tècnic li “encanta la competitivitat que hi ha dins de l’equip”, ja que “les noves estan aportant allò que esperava i les jugadores que han renovat també estan posant el llistó alt”.

   

  Segons Ferrón, “contra l’Espanyol es va poder veure que, malgrat fer molts canvis, el nivell de l’equip es podia mantenir estable”, fet que assegurarà els resultats si el grup “aconsegueix posar aquesta competitivitat al servei del col·lectiu”.

   

  A la Copa Catalunya, el Seagull va comprovar que és capaç de competir contra grans rivals, tot i que ara ha de tenir clar cap a on ha de mirar. “A Segona ens tocarà construir més el joc i haurem de dur la iniciativa. No em preocupa que els elogis ens puguin debilitar i sí que perdem de vista que la nostra lliga és la Segona Nacional. Hem de trobar la mateixa motivació que quan ens enfrontem a un Barça”, advertia Ferrón en la prèvia del primer partit de lliga.