La Comparsa Gigantes y Cabezudos de Pamplona vindrà a Badalona durant les Festes de Maig

  0
  33

  Enguany, les Festes de Maig de Badalona començaran més d’hora que mai i a principis de mes ja arribaran les primeres activitats. El dissabte 6 de maig, la Comparsa de Gigantes y Cabezudos de Pamplona, un dels elements més carismàtics de les festes dels Sanfermines de la capital de Navarra, vindrà a Badalona amb motiu del 165è aniversari dels gegants badalonins Anastasi i Maria.

  A partir de les 16.30 hores, a la plaça de Pompeu Fabra, els gegants badalonins rebran la comparsa de gegants i capgrossos de Pamplona. Posteriorment, la comitiva es traslladarà a la plaça de la Vila on les figures s’exposaran quedaran exposades al públic mentre que al Saló de Plens de l’Ajuntament de Badalona tindrà lloc una recepció institucional a la Comparsa de Pamplona i amb la presència de la Colla de Geganters de Badalona.

  A les 18 hores i, un cop acabada la recepció, una cercavila conduirà la festa fins al passeig de la Rambla, al davant de Roca i Pi, on es farà una mostra de balls. Serà el moment on es podrà veure el vessant més tradicional amb l’exhibició de les coreografies al so de les gralles i les gaites. Finalitzats els balls, es retornarà fins al teatre Margarida Xirgu on els gegants i geganters faran un descans.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí