LA FAVB celebra l’assemblea de presentació de la nova junta

  0
  28
  la foto 1.JPG

  21/03/2014 – La nova junta dirigirà l'entitat fins el 2017, que pretendrà seguir el full de ruta basat en la transparència, refús de l'incvisme i generar el diàleg constructiu, entre altres.

  La Federació d'Associacions de Veïns de Badalona (FAVB) va dur a terme aquest dijous, 20 de març, una assemblea extraordinària en motiu de la presentació de la nova junta que dirigirà l’entitat els propers tres anys, és a dir fins el 2017.

   

  Aquesta nova junta està presidida per Sigfrido Ramos Esteve, de l’Associació de Veïns de Bufalà, que estarà acompanyat pel vicepresident primer, Cayetano García, de Sant Crist; pel vicepresident segon, Antonio Flores, de Sant Antoni de Llefià; pel secretari, Joan Carles Lacruz, del Raval; per la vicesecretària, Montse García, del Fondo Sistrells, i pel tresorer, Joan Pujol, de Casagemes. La resta de membres exerciran de vocals: Manuel Baena, de Joaquim Ruyra, Albert Borràs, del Sistrells, Luís Moreno, de Juan Valera, Antonio Moreno, de Verge de La Salut i Eduardo Ramos, de Lloreda.

   

  Aquesta assemblea també ha servit per presentar el que serà el full de ruta de la nova junta amb uns principis i una filosofia basada en la independència de tots els partits polítics, transparència, obertura a tota la societat, refús de l’incivisme, generar el diàleg constructiu com a eina de treball i establir un nou marc comunicatiu amb el govern municipal, entre altres. Amb tot això, la FAVB afirma que “defineix perfectament el tarannà dels compromisos que pren la nova direcció de l’entitat”.