La L2 de metro pateix talls parcials des d’avui fins el proper dimarts

  0
  54
  metro.jpg

  28/03/2013 – El servei de la línia quedarà tallat des de Sagrada Família fins a Passeig de Gràcies; TMB ha de realitzar unes proves per solucionar les vibracions que es produeixen en aquest tram.

  La L2 de metro torna a patir talls parcials durant els propers dies de Setmana Santa. TMB suspendrà el servei entre Passeig de Gràcia i la Sagrada Família, entre les 5 del matí del 28 de març i les 5 del matí del 2 d’abril. L’objectiu és intentar solucionar els problemes de vibracions que s’han detectat en aquest tram de la línia; s’executaran les proves necessàries i, a partir dels resultats, es planificaran les obres pertinents.

   

  Els usuaris que es vegin afectats per la suspensió d’aquest tram podran utilitzar l’L1, que enllaça les parades del Clot i Universitat, ambdues amb transbord a la línia lila. Qui opti per l’alternativa de l’autobús, disposarà de les línies H12, 7, 50, 62 i V21. Dins el tram afectat, a més, està situada l’estació de Girona, de la L4, una altra via per arribar a l’entorn de plaça Tetuan.