La Línia 2 de metro torna a la normalitat després de les obres

  0
  63
  gorg.jpg

  23/04/2014 – La suspensió del servei durant deu dies ha permès executar obres en set trams de la línia 2 situats entre la Verneda i Pep Ventura, a Badalona, treballs incompatibles amb la circulació de trens.

  Aquest dimarts a les 5 h s’ha restablert amb normalitat el servei en el tram de la Línia 2 de metro entre La Pau i Badalona Pompeu Fabra, de 4,5 quilòmetres de longitud, que va estar suspès des del passat 12 d’abril, per treballs de modernització de la infraestructura i millora de les vies.

   

  La suspensió del servei durant deu dies ha permès executar obres en set trams de la línia 2 situats entre la Verneda i Pep Ventura, a Badalona, treballs incompatibles amb la circulació de trens.

   

  En concret s’han renovat 550 metres de via simple, actuació que ha comportat el desballestament de la via existent, la demolició del formigó que actualment forma la solera de la via, la instal•lació de nous carrils, fixacions i travesses, i el formigonat de la nova via. També s’han renovat 150 metres de drenatge de túnel.