La Morera estrena carrers després de mesos d’obres

  0
  44
  Obres Morera 2.JPG

  10/06/2014 – Fa uns dies van finalitzar els obres de reurbanització de l'avinguda Prat de la Riba, el carrer d'Alacant i la plaça d'Enric Morera.

  Les obres a l’avinguda de Prat de la Riba, una de les vies bàsiques del barri, han servit per eixamplar les voreres, eliminar les barreres arquitectòniques, instal·lar tres grups de contenidors soterrats, renovar el clavegueram, posar papereres i nous fanals d’enllumenat públic. S’ha mantingut l’aparcament en cordó als dos costats de l’avinguda i s’han retirat les línies aèries d’electricitat i telèfon. També s’hi ha posat una filera d’arbres, d’una espècie indicada per a les trames urbanes. La placeta que hi ha a la confluència de l’avinguda de Prat de la Riba amb l’avinguda del President Lluís Companys també s’ha reformat i s’hi han posat jocs infantils. Les obres s’han fet en diverses fases per minimitzar els efectes entre els veïns i els conductors.

   

  La plaça d’Enric Morera s’ha ampliat i ara té un aspecte més obert cap al carrer. També s’ha eixamplat la vorera de la plaça que dóna a l’avinguda de Bac de Roda. La circumval·lació de la plaça ara serà només per a vianants, s’hi han posat papereres, s’ha renovat el clavegueram i s’ha creat una grada amfiteatre. També hi ha nous jocs infantils amb paviments de cautxú i s’han mantingut els plàtans existents.

   

  Les obres del carrer d’Alacant han consistit en la reurbanització del tram comprès entre l’avinguda del President Lluís Companys i el Torrent de la Font. S’ha instal·lat nou enllumenat públic, s’ha renovat el clavegueram i els serveis públics, s’han eixamplat les voreres, s’ha millorat l’accessibilitat, s’ha mantingut un cordó d’estacionament i s’han plantat arbres. També s’ha enderrocat l’antiga masia de Can Bada, s’ha millorat la tanca de l’antiga finca i s’ha netejat el solar, que en el futur acollirà un parc.

   

  Els treballs de remodelació de Morera han suposat una inversió d’uns dos milions d’euros.