La Penya cau a la final però escurça diferències contra el Barça (84 a 76)

0
    36
    penya cadet.JPG

07/05/2014
    Els verd-i-negres es van posar a 4 a falta d'un minut, però Max Esteban va segellar el triomf blaugrana. Tot i la derrota, el Joventut s'ha classificat pel campionat d'Espanya que es disputarà del 25 al 31 de Maig a Saragossa

El cadet de la Penya va caure contra el de Barça a la final del campionat de Catalunya preferent, però va escurçar diferències contra un rival que a principi de temporada li tenia la moral menjada.

Els verd-i-negres van fer un sobreesforç, van estar molt concentrats i van competir en tot moment contra els blaugranes, obligant-los a donar el millor al tram final del partit

Després de guanyar al Mataró amb relativa comoditat degut a una bona sortida, els de Dani Miret van començar per darrera la final degut al poder del Barça en el rebot ofensiu
    A més, alguna errada de la Penya permetia córrer fàcil al Barça, que tancava un 1r quart molt anotador per davant (28 a 26).

Al 2n període amb un 8 a 0 pels blaugranes, la diferència va arribar a ser de 15 per arribar al descans (53 a 41).

A la tornada dels vestidors, la Penya va ajustar més la defensa i amb l'encert exterior de Dimitrijevic, es va arribar a posar a 4 a falta d'1:18. El Barça però, va jugar bé les seves opcions i un triple de Max Esteban va resultar vital per segellar el triomf.

Tot i la derrota, el Joventut està classificat per jugar el campionat d'Espanya que es disputarà a Saragossa del 25 al 31 de Maig.