La Penya espera haver digerit la mona

  0
  42
  1314_CLA-JOV (24) (1).JPG

  26/04/2013
  Tant el FIATC Joventut com el Gran Canària s’enfronten desprès de 15 dies sense competir 

  El partit entre el FIATC Joventut i el Gran Canària estarà marcat per dos aspectes.
  El primer és l’ambient festiu de celebració dels 20 anys de la Copa d’Europa de Tel Aviv que ja està impregnant l’entorn aquests dies i que viurà el plat fort durant tot el cap de setmana.

  El segon és que tant els verd-i-negres com els insulars, portaran 2 setmanes sense competir. Degut a ql’aplaçament dels partits contra el Madrid i el Barça respectivament pel Play Off de l’Eurolliga, els 2 equips han hagut d’aturar-se forçosament abans del gruix final de la temporada. 

  La Penya ho ha fet en el seu millor moment, just després de guanyar de 25 el Cai a l’Olímpic. Al Gran Canària en canvi, sembla que l’aturada li haurà fet més bé perquè venia de caure al camp del Cajasol anotant només 60 punts.

  Sobre aquest “break” hi ha opinions sobre tots els gustos. Mentre que Miralles assegura que “no venia en el millor moment”. Vives creu que “ens ha anat bé per descansar” i Maldonado també destaca el repòs físic d’una plantilla que compta amb alguns jugadors veterans.

  En el que tots coincideixen és en que l’equip ha de sortir amb la mateixa mentalitat que ho va fer el dia del Cai. “Aquella va ser una de les claus i diumenge hem d’intentar recuperar aquelles sensacions per posar els màxim problemes possibles”, declarava Miralles.

  Més enllà de la motivació del Play Off, el vestidor voldrà treure’s l’espineta del partit d’anada en que Newley va forçar la pròrroga sobre la botzina i l’equip va acabar caient. “Ahir en parlàvem. Esperem que passi com contra el Cai, que allà vam perdre per poc i aquí ens vam refer amb un  gran partit”, ha conclòs l’interior.