La Penya fa oficial que surt del concurs de creditors

  0
  110
  logo penya2.jpg

  20/07/2012

  Jordi Villacampa farà una roda de premsa la setmana que ve explicant la situació actual

  El Club Joventut Badalona, S.A.D. té la satisfacció de comunicar als seus accionistes i abonats que, després de la celebració el passat dia 2 de juliol de 2012 de la Junta General de Creditors en la qual es va obtenir el recolzament de més del 50% del passiu ordinari a la proposta de conveni presentada, el Jutjat del Mercantil núm. 3 de Barcelona, que dirigeix el Magistrat José Maria Fernández Seijo, ha dictat Sentència, en data 17 de juliol de 2012, en virtut de la qual aprova l’esmentat conveni de creditors al complir aquest amb els requisits legalment exigits en la normativa concursal, i declara el cessament dels efectes de la declaració de concurs de creditors i el cessament dels Administradors concursals (Antonio Batlle de “De Gispert Advocats” i Oriol Ripoll del bufet Addvante) en les seves funcions ordinàries.

   

  El Club Joventut Badalona, S.A.D., que va presentar sol•licitud de declaració de concurs de creditors el dia 21 d'octubre de 2010, ha estat assessorat durant tot el procediment per Josep Ensesa del bufet Garrigues.

  En aquest sentit, us comuniquem que en els propers dies i, després d'haver realitzat el Club Joventut Badalona, S.A.D. les gestions i actuacions oportunes, el President del Consell d'Administració, el Sr. Jordi Villacampa Amorós, procedirà a convocar una roda de premsa a fi i efecte d'oferir les explicacions pertinents que inclouran les relacions amb les diferents entitats, institucions i amb la Fundació B.C.E.B.