La Penya no pagarà més IBI i l’Ajuntament es planteja el patrocini directe del club

  0
  44
  bdn_gorg_panoramic_41.jpg

  15/01/2017 –  L’alcaldessa, Dolors Sabater, i el regidor Oriol Lladó han assegurat que el Divina Seguros Joventut i el govern han arribat a un acord perquè l’entitat no hagi de pagar l’IBI del Palau Olímpic.

   

  A banda dels acords per segellar amb Hisenda i Bankia, és evident que la tercera pota del full de ruta que ha d’evitar la desaparició del Divina Seguros Joventut passa per l’administració. En els darrers mesos, els contactes entre la junta i el govern s’han intensificat, ja que l’objectiu és evitar que Badalona perdi el seu màxim referent esportiu.

   

  Actualment, la Penya manté un deute amb el Consistori que s’aproxima als dos milions d’euros en concepte d’IBI del Palau Olímpic, instal·lació de titularitat municipal.

   

  Segons van confirmar aquesta setmana Dolors Sabater i Oriol Lladó, el govern i el Divina han arribat a un acord perquè l’entitat verd-i-negra no hagi de continuar pagant l’IBI. Ara bé, el deute acumulat no es pot condonar i ara cal buscar vies per mirar d’eliminar-lo.

   

  “Jo no m’imagino Badalona sense la Penya. Per tant, estem en uns mesos que són claus. Si no som valents i no ho fem bé, podem perdre un capital que no som conscients del valor que té. Això no pot passar”, relatava Oriol Lladó, regidor de l’àrea Badalona Habitable, aquesta setmana al Badalona Matí.

   

  És per això que l’Ajuntament s’està plantejant una “fórmula de patrocini directe” del Divina Seguros Joventut, opció que també ha de comptar amb el consens de la resta de forces polítiques. A més, des del Consistori també s’ha instat a la Generalitat i a la Diputació a donar suport a la Penya per evitar-ne la desaparició.