La Penya torna a batre el rècord de triples de l’ACB (75 a 112)

30
    1213_EST_JOV (10).JPG

La Penya mantenia el rècord des de 6,25 (19) però no des de 6,75 (18). Avui els ha batut els dos amb un Fisher (7/11) espectacular
    Estadística

El Fiatc Joventut ha batut el rècord de triples de l'ACB amb 20 encerts en la victòria contra l'Estudiantes per 75 a 112.

Els verd-i-negres tenien el rècord des de 6,25, l'antiga mesura, amb 19 llançaments en un partit contra el Múrcia de la temporada 2008/2009.

Amb l'allunyament de la línia, el Madrid va establir el nou rècord (18) en un partit contra el Bilbao la temporada passada.

D'aquesta manera, es mantenien les dues dades per referir-se al partit amb més triples a l'ACB.
    La Penya però, ho ha tornat a solucionar i ha establert la marca amb 20 triples.

El rècord l'ha empatat Ehambe a falta de 2 minuts, l'ha establert Suàrez quan quedaven 50 segons i l'ha fet una mica més difícil de superar Fisher amb un últim triple, amb força sort, des de 9 metres i rebent falta a l'últim segon.

De fet el base és el que més ha contribuït a aconseguir aquesta fita.
    En un partit sense tensió, perquè cap dels dos equips es jugava res, el de Nova York ha desplegat el seu estil per anotar 26 punts (7 de 11 en triples) i ha repartit 9 assistències per acabar amb 30 de valoració.

El partit d'avui s'explica amb aquest inusual encert degut a la falta d'objectius.
    Així, després del 10 a 6 inicial, la Penya s'ha endollat per capgirar el partit amb un 0 a 9 (10 a 15) i ja no ha tornat a anar per darrere.

Al primer quart (23 a 23) ja duia 5 triples, i amb 4 de gairebé seguits (9 de 15) ha obert un altre cop el forat (38 a 31).
    Era el moment de Fisher, que seguint anotant des de la línia de 3, ha dinamitat el partit (52 a 35).
    Llavors ha arribat la única nota negativa del matx amb la lesió de Kuzmic, que no ha jugat més.

A la represa, el guió no ha canviat, i amb un triple de Suàrez per iniciar el 3r quart, la Penya ha aconseguit ràpidament una màxima de 26 punts (37 a 63).

Els verd-i-negres han seguit anotant amb facilitat i llavors han estat conscients de que eren a punt de batre el rècord.
    La banqueta, amb Dani Moreno confirmant la dada, s'ha mobilitzat per aquest tema i els verd-i-negres gairebé només han llançat de 3.

Tot i que els primer tirs han estat molt lluny d'entrar, Ehambe, Suàrez i Fisher han completat el xou davant d'un Estudiantes espectador.