La prioritat del club és la parella Maldonado-Samaniego

  0
  84
  maldonado cabrejat charly.jpg
  27/06/2013
  El president va ser directe explicant la línia esportiva que comptarà amb Jordi Martí al despatx i aposta per la continuitat dels tècnics actuals a la banqueta.
  També en parcel·la esportiva, el club pretén exportar el model d'ensenyament a dos centres de Londres

  Una altre de les coses que va anunciar Villacampa, i que des d'ahir s'ha de començar a desbloquejar, és la situació de qui dirigeix primer equip

  El president va afirmar que la prioritat és que Salva Maldonado segueixi a la banqueta amb Jose Samaniego com a ajudant. 

  "Les coses estan molt recents" explicava Villacampa "però us avanço que la voluntat és que segueixin".


  Maldonado va deixar clares les seves condicions, en les que exigia la continuïtat del seu ajudant, i ara la pilota és al terreny del club.

  De no continuar amb l'adrianenc, la Penya no descartaria apostar per un entrenador de la casa, tot i que la opció més factible seria un entrenador de fora amb ajudants de la casa.

  La situació del primer equip ha bloquejat la resta de l'estructura esportiva i encara no s'han repartit entrenadors pels equips de base.
  El que ha assegurat el club però, és que l'entrenador del Prat el posarà la Penya i no el Prat com s'havia especulat.

  Per últim i en relació al planter, que Villacampa va elogiar i va dir que havia de ser l'essència d'aquest club, el president va afirmar que s'està treballant per exportar el model d'ensenyament de bàsquet a dos centres de Londres.