La renovació de Pere Tomàs s’encalla

  0
  44
  201213_JOV_VBC_02.JPG
  20/07/2013
  Els acords amb Maldonado, Vives i Suàrez són totals i s’espera la resposta d’Oliver en els propers dies. El capità considera insuficient l’oferta de 60.000 euros per un any que li ha fet el club, i que no pensa renegociar.

  La Penya 2013/2014 va agafant forma.
  Després de la renovació de 
  Llovet, ja s’ha arribat a un acord amb MaldonadoSuàrez i Vives perquè continuïn a l’entitat verd-i-negre.
  S’espera una resposta d’Oliver en els propers dies, i els casos que queden pendents són els de Pere Tomàs i Jordi Trias.

  El capità verd-i-negre va rebre una oferta qualificada -ha de ser del 75% del sou anterior- per ser inscrit al dret de tempteig, i finalitzat el termini, cap equip en va presentar una per ell.
  D’aquesta manera la Penya es va assegurar els drets a l’ACB però no la seva continuïtat, perquè l’aler considera insuficient l’oferta de 60.000 euros per una temporada que li ha fet el club.
  De fet, el seu representant ha assegurat que si cal marxarien a l’estranger.

  El cas però, és que sí que hi ha un equip de l’ACB interessat en ell.
  És el Cai Saragossa del seu amic Henk Norel, que busca un aler i a més un jugador de la categoria “de formació”.
  Fins ara, el Cai només havia sondejat la Penya per saber la situació de Pere Tomàs, però en cap moment ha arribat a fer una oferta per negociar els drets de l’aler.

  La situació però, està encallada perquè la Penya, que aquest any ha d’afinar molt amb els fitxatges, no pensa negociar les xifres de la proposta.

  L’altre maldecap de Maldonado i Martí és Jordi Trias.
  El gironí té el contracte més alt de la plantilla, se li hauria de pagar més d’un terç del pressupost destinat a l'equip, i a més no entra en els plans esportius del cos tècnic..
  Per ara, s’està lluny d’un acord i encara no s’han plantejat solucions fermes per arreglar-ho.

  Amb Maldonado, l’acord per dues temporades és total i si no s’ha rubricat encara és per un tema de “tempos”.
  El mateix passa amb Suàrez, que està disputant l’Europeu sub20 i firmarà quan l’acabi, potser amb una medalla al coll que sempre llueix més. Vives encara té contracte, i signarà una ampliació per 3 temporades més.

  A Oliver no se’l va inscriure al dret de tempteig perquè l’oferta que va fer la Penya era el que podia fer.
  El base té la opció d’anar a Manresa i a Gran Canària.
  El club espera una resposta en els propers dies.

  Si tot va com la Penya espera i es pot compta amb Oliver, Vives, Barrera, Ventura, Tomàs, Llovet i Suàrez, faria falta fitxar un escorta, un aler, un aler-pivot i un pivot