La U20 de Vives i Suàrez debuta amb victòria

0
    32
    09/07/2013
    Vives va fer un partit molt complet (5 punts, 6 rebots i 7 assistències) i Suàrez va ser clau per trencar el partit amb 9 punts

La selecció espanyola U20 va debutar amb victòria al campionat d'Europa de Tallin en vèncer Rússia per 76 a 54

Els de Sito Alonso i Paco Redondo van aprofitar una bona sortida en la que van aconseguir 12 punts de diferència al primer quart (27 a 15).
    La manca d'encert des del 6,75 -van fallar 9 triples seguits- va permetre que els russos s'acostessin (33 a 24 i 37 a 30) a la mitja part.

A la represa però de la mà del verd-i-negre Àlex Suàrez, i de Saiz i Fernàndez, Espanya va tornar a estirar la goma per sentenciar el partit des d'una defensa sòlida.

Vives va jugar 32 minuts en els que va fer 5 punts, 6 assistències i 7 rebots per 16 de valoració. Suàrez en va jugar 16 per fer 9 punts i atrapar 3 rebots.

Espanya tornarà a jugar avui a les 19:15 (hora catalana) contra Bulgària.