L’Ajuntament aplega les activitats d’entitats, escoles i AMPAs en un catàleg d’estiu

  0
  41
  IMG_0020.JPG

  18/06/2014 – El catàleg es troba organitzat per districtes i agrupa les activitats en funció de si es dirigeixen a infants, a joves o si es tracta d’activitats de caire esportiu.

  L’Ajuntament de Badalona ha tornat a elaborar un catàleg que recull l’oferta d’activitats infantils, juvenils i esportives que s’organitzen aquest estiu a la ciutat. Què fas aquest estiu? pretén, per segon any consecutiu, posar a disposició de les famílies, de manera clara i entenedora, un ampli conjunt d’activitats organitzades per escoles, entitats i associacions de la ciutat, agrupades per districtes.

   

  El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, ha explicat que “s’ha volgut tornar a elaborar aquest catàleg ja que es tracta d’un bon recurs, de fàcil accés, per poder consultar les possibles opcions de lleure per a joves i infants que s’organitzen a la ciutat durant aquest estiu”.

   

  El catàleg es troba organitzat per districtes i agrupa les activitats en funció de si es dirigeixen a infants, a joves o si es tracta d’activitats de caire esportiu, la qual cosa facilita la seva consulta. El document es pot descarregar a www.badalona.cat i a continuació: