L’artista badaloní Xavi Lozano engega les Nits d’Estiu a l’Anís del Mono

  0
  17
  Xavier-Lozano-1.jpg

  03/07/2014 – Divendres 4 de juliol comencen les Nits d’Estiu organitzades pel Museu de Badalona i que es celebraran a la fàbrica de l’Anís del Mono.

  Divendres 4 de juliol comencen les Nits d’Estiu organitzades pel Museu de Badalona i que es celebraran a la fàbrica de l’Anís del Mono, ubicada al carrer d’Eduard Maristany, 115. Durant tres divendres, el 4, l’11 i el 18 de juliol, el públic podrà assistir a tres concerts ben diferents. Tots tres dies se celebraran dues sessions: una a les 20 hores i una altra a les 22.30 hores.

   

  L’Anís del Mono torna a obrir portes per acollir les Nits d’Estiu del Museu de Badalona i obre a tots als assistents la possibilitat de gaudir d’una experiència única, que combina la visita als espais patrimonials de la fàbrica -que té més de 130 anys d’antiguitat amb una vetllada musical a la fresca.

   

  El primer espectacle, titulat Tubs del món, es podrà gaudir el proper 4 de juliol i anirà a càrrec de l’artista badaloní Xavi Lozano, famós per treure so a qualsevol estri quotidià com ara una cadira, una escombra o una regadora.

   

  Les entrades estan a la venda des del 17 de juny a la recepció del Museu en l’horari habitual, de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i diumenges de 10 a 14 hores. El preu de l’activitat és de 13 euros, 11 euros per als Amics del Museu.