Espanya cau en el primer partit de la segona fase

0
    31

24/07/2012

La selecció sub16 ha caigut contra Croàcia per 79 a 67 i ha de guanyar un dels dos partits que li queden per ser als quarts de final. Sergi Costa i Marc Bauzà són els que més han jugat.

La selecció espanyola sub16 va caure en el primer partit de la segona fase contra Croàcia per 79 a 67. Els de Diego Ocampo arribaven a la cita amb un balanç 2-0 mentre que els dàlmates necessitaven la victòria per seguir vius.

Espanya ha estat víctima del parcial del tercer quart (20 a 12) en que els croats, que han tingut més respostes ofensives amb 5 jugadors passant dels 10 punts, han començat a sentenciar el partit.

Els dos verd-i-negres són els que més han jugat. Sergi Costa ha estat 24 minuts a pista en els que ha anotat 4 punts i ha repartit 2 assistències. Bauzà n'ha jugat 29 en els que ha fet 10 punts, 7 rebots i 2 taps.

Els espanyols necessiten guanyar un dels dos partits que queden per assegurar-se ser als quarts de final. Demà tindran la primera oportunitat contra Turquia.