L’Associació Judo Baetulo s’endú tres bronzes en el Campionat de Catalunya de Veterans

0
    34

04/03/2014 – Jordi Garcia, Carmen Ferreres i Jose Miguel Pérez van aconseguir la medalla de bronze, mentre que l'alumne Abdel Farid va assolir el subcampionat de la seva categoria en el Campionat de Catalunya de Kius.

El passat dissabte, 1 de març, la Federació Catalana de Judo va organitzar el Campionat de Catalunya de Veterans al Poliesportiu de Llars Mundet, a Barcelona, on l’Equip de l’Associació Judo Baetulo, entitat badalonina del barri del Congrés, va participar assolint tres medalles de bronze després d’una molt bona competició aconseguides per Carmen Ferreres, Jose Miguel Pérez i per part del mateix mestre i entrenador d’aquesta associació, Jordi García; i on també va participar en Mikel González. Una vegada finalitzada la competició, ja tenen com a nou repte, la participació al III Open Nacional que es farà a Vitòria el proper 26 d’abril.

Al mateix temps, s’organitzava el Campionat de Catalunya de Kyus, per tots els judoques fins a cinturó marró i on l’alumne Abdel Farid, participant per primer cop en una competició i només amb cinturó groc, va assolir el subcampionat de la seva categoria guanyant els seus combats per la mateixa puntuació.

I per altre banda, l’alumne  Adrià Matamala tenia cita el mateix dissabte al Campionat de Catalunya Universitari, però després d’una bona competició no va poder accedir a les semifinals de la seva categoria.

Ara, els alumnes de l’Associació Judo Baetulo es preparen per obtenir els màxims resultats possibles en  Campionat de Catalunya Infantil i Cadet que es disputarà aquest dissabte, 15 de març, i el Campionat de Catalunya Sènior, el dia 22.