Les biblioteques municipals fomenten els autors locals a la xarxa

  0
  57

  02/11/2013 – Aquesta setmana s'han posat en marxa tertúlies en línia per promocionar els llibres Premi Ciutat de Badalona; els escriptors i escriptores contestaran les persones interessades.

  La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona ha posat en marxa les tertúlies en línia a través del portal badabiblios.cat e-Tertúlies. A través d’aquest programa es vol promocionar els llibres premiats amb el Premi Ciutat de Badalona i els autors locals i fer-los partícips del debat.

   

  Dimarts es va obrir una d’aquestes tertúlies, que va tractar sobre obres de l’escriptora Sílvia Soler. S’obrí un fòrum conduït i dinamitzat des de la Xarxa, en el qual es parla d’alguns dels llibres d’aquesta autora: 39 + 1; Petons de diumenge; Una família fora de sèrie o Un creuer fora de sèrie. El fòrum es tancarà el 19 de novembre amb la presència de l’escriptora que, de les 11 a les 12 hores, restarà en línia per contestar en directe aquelles qüestions que hagin suscitat més interès en el decurs del debat.

   

  D’altra banda, també es fan debats en llengua anglesa, sota el títol la "Tertúlia en anglès". Un d’aquests debats es farà del 2 al 14 de desembre, quan s’obrirà un fòrum sobre l’obra 2001 a space odyssey d’Arthur C. Clarke

   

  El tema de les tertúlies en línia es pot seguir des de les xarxes socials Facebook i Twitter de les biblioteques de Badalona i des del Twitter de Cultura @culturaBDN. També s’ha creat el hashtag  #TertúliaBadabiblios.

  Per participar només cal entrar al fòrum a través de Facebook o amb qualsevol compte de correu de Gmail, Yahoo o altres. Qualsevol interessat que tingui dificultats per accedir-hi es pot dirigir a [email protected].