Les Dracs Girls i els Sub-13 disputen les final de la lliga catalana

  0
  Dracs.jpg

  28/05/2016 – Aquest diumenge els dos equips cercaran tancar la temporada a Granollers amb un títol per al club badaloní.

  El camp de les pistes d'atletisme de la localitat vallesana de Granollers, acolliran aquest diumenge, 29 de maig, les finals de la Lliga Catalana, tant de Futbol Flag com de Futbol Americà Femení, on estan classificat els equips de Badalona Dracs.

   

  L'equip aleví, classificat per a la Final Four de la LCFF Sub-13, començarà la seva participació a les 11 del matí amb la disputa de la primera trobada de la fase final davant els Vinaroz Ironmans, mentre que dues hores més tard, a la 13h, els nois de Pol Muñoz s'enfrontaran als seus segons rivals, els Barberà Rookies. A les 15h es tancarà la final a tres aleví amb el duel entre Rookies i Vinaroz.

   

  D'altra banda, les Dracs Girls dirigides per Manolo Pérez, disputaran la Final Four de la LCFA, començant amb la semifinal que les enfrontarà a les Barcelona Búfals a partir de les 12:30h, aproximadament. En cas de vèncer al conjunt barceloní, disputaran la gran final davant les guanyadores del duel entre les Barberà Rookies i L'Hospitalet Pioners. Del contrari, barallarien per la tercera plaça davant les perdedores de l'altra semifinal. Ambdues trobades estan programades per a les 14:45h.