Les grans novetats de l’iPhone 15 surten a la llum

  0
  141

  Falta gairebé un any per conèixer la 15ª generació d’iPhone, però ja hi ha qui ha recreat quin seria el seu aspecte. Una càmera addicional, així com un nou acabat i l’esperat connector USB tipus C són les principals novetats que ens mostra.

  El cap de setmana passat es presentaven els Xiaomi 13, els nous mòbils topalls de gamma de la firma xinesa seran alguns dels telèfons més potents de tot 2023. I un dels seus principals competidors seran els nous iPhone 15. Ja hem conegut el que seria el disseny d’aquest esperat telèfon, i la veritat, que el seu aspecte és força familiar.

  Ha estat Vadim Yuryev qui ha mostrat al seu compte de Twitter com seria el disseny de l’iPhone 15 Ultra, un telèfon que es convertirà en el més avançat de la marca. El disseny que veiem seria semblant al dels models actuals, encara que amb una diferència important. En aquest cas no hi hauria mòdul de càmera, i les lents dels sensors s’integrarien del tot al cos del telèfon. Dins aquesta càmera de fotos ara ens trobem amb un sensor addicional. S’ha mogut a la part superior el sensor TOF, i ara en veiem un de nou on abans s’ubicava aquest.

  Perquè tindríem un sensor de periscopi, que seria una de les grans novetats d’aquesta càmera de fotos, proporcionant així un nou zoom, més potent i de més qualitat, sobretot quan parlem d’un òptic. Altres aspectes que han inclòs en aquesta recreació és una part del darrere de vidre i plana, encara que als laterals és lleugerament corbada. Però en general tot el telèfon té un aspecte més semblant als iPad Pro, amb uns laterals rectes com hem vist aquest any als iPhone 14.

  Nou USB

  Una altra de les novetats que ens mostren aquests renders que recreen el possible aspecte de l’iPhone 15 Ultra és el connector USB tipus C, que és una de les novetats que sabem que arribaran a tots els iPhone el proper any, com a conseqüència de la nova normativa de la Unió Europea sobre això. Veiem el telèfon en diversos colors, com són el blanc, el blau i una cosa semblant al coure. Segons el seu creador, aquests render representen un iPhone 15 Ultra fabricat en titani, i que per tant comptarà amb una resistència especial als cops i les ratllades.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí