L’Escola de Natura i del Mar obren les portes als casals d’estiu

  0
  escolamar.jpg

  27/06/2012 – Els dos centres oferiran visites guiades i tallers durant el juliol als casals d'estiu de la ciutat.

  A partir del mes de juliol l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat oferirà a tots els casals d’estiu de Badalona que estiguin interessats la possibilitat de realitzar diversos tallers i visites guiades a l’Escola de Natura i a l’Escola del Mar.

   

  En concret, l’Escola de Natura oferirà tots els dimarts i dijous de 10 a 13 hores, una visita guiada a l’hort de Can Miravitges on es podrà conèixer com es conreen de forma ecològica diferents hortalisses i col·laborar en les feines del seu manteniment. A l’Escola del Mar, es podran realitzar visites guiades de 10 a 13 hores a l’aquari complementades amb un taller de plàncton al laboratori.

   

  Els casals d’estiu que estiguin interessats en aquesta oferta hauran de fer una inscripció prèvia per concertar la data. Per tal que l’activitat sigui el més profitosa possible, els grups que s’admeten són de 25 nens per sessió en el cas de l’Escola de Natura i de 15 nens per a l’Escola del Mar.

   

  La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, comenta que “amb aquesta nova oferta de tallers” volen ajudar als casals d’estiu a realitzar “activitats relacionades amb el medi ambient i a descobrir el medi natural més proper de la ciutat”, tant el mar com la muntanya. Egea ha afegit que aquest any és el primer que des de l’Ajuntament s’ofereixen aquestes activitats als casals. “Volem veure com funciona, perquè si va bé l’any vinent ens podríem plantejar ampliar l’oferta”, ha afegit.