L’Herbalife s’interessa en Maldonado

  0
  57
  119545_81_123654_81.jpg

  21/06/2016 – El tècnic adrianenc és una de les opcions que contempla el club insular per cobrir la marxa d’Aíto García Reneses.

   

  Que sigui nacional; que imposi un estil de joc alegre i que tingui implicació amb el planter i el club. Aquest és el perfil d’entrenador que està buscant l’Herbalife Gran Canaria segons ha confirmat el seu president, Miguelo Betancor.

   

  Les característiques que busca l’Herbalife s’adeqüen a l’estil de Salva Maldonado, tècnic que ja va estar a las Palmas durant quatre temporades (de 2005 a 2009). 

   

  Fins a principis de juliol, l’entrenador del FIATC Joventut pot tallar el seu contracte (té un any més) amb la Penya de forma lliure. Maldonado té una oferta de l’Herbalife, tot i que la primera opció pels insulars és Sito Alonso. El tècnic del Dominion Bilbao Basket també té contracte amb el club basc i, per tant, si el Granca el vol hauria de pagar la seva clàusula.

   

  Salva Maldonado té molt bon cartell a las Palmas i durant la seva carrera ha coincidit amb quatre jugadors de la plantilla actual de l’Herbalife: Savané, Oliver, Báez i Rabaseda.

   

  El FIATC Joventut espera poder presentar-li al tècnic adrianenc un projecte atractiu i sòlid per evitar la seva marxa. En les pròximes setmanes hi haurà notícies i, mentrestant, Maldonado desconnecta fent una de les seves grans passions: la bicicleta.

   

  L’entrenador de la Penya ha participat aquesta setmana a la 37ª Marxa Ciclista de les III Nacions, cursa de 140 quilòmetres que passa per la Cerdanya, Andorra i França. Salva Maldonado completaria el recorregut en 06:23.39 hores, creuant la meta en la posició 701.