LIFE BAETULO, el nou sistema d’alerta pels episodis de perill climàtic a Badalona

  0
  53

  El dilluns 28 de novembre es presenta la plataforma LIFE BAETULO i la nova aplicació mòbil que informa en temps real sobre l’activació d’episodis climàtics que poden causar impactes a la ciutat i als seus habitants.

  Badalona ha desenvolupat el projecte LIFE BAETULO, cofinançat per la Unió Europea, amb l’objectiu d’implementar una eina innovadora que contribueixi a adaptar la ciutat als perills derivats del canvi climàtic. Es tracta d’un sistema d’alerta integral que engloba avisos i protocols d’emergència automatitzats pels riscos climàtics que poden afectar aquest municipi.

  La informació que la plataforma facilita en temps real la proporciona una xarxa de sensors ambientals que s’ha ampliat en el decurs del projecte amb la instal·lació de nous sensors i altres equips avançats. 

  Nova App Alerta climàtica BAETULO

  A més de la plataforma, també s’ha dissenyat la nova App Alerta climàtica BAETULO per tal que la ciutadania pugui estar informada dels possibles perills climàtics en temps real i protegir-se. Aquesta aplicació podrà descarregar-se de forma gratuïta per rebre les notificacions sobre els diferents nivells d’alerta climàtica i les recomanacions a seguir en cada cas. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí