L’Ajuntament rectifica el que deia fa unes hores: el Pont del Petroli tindrà el ‘model donut’

  0
  204
  http://www.elpunt.cat

  Es preveu que obres començaran el mes de maig de l’any 2024 i tindran un cost de 3,4 milions d’euros

  El govern de Xavier Garcia Albiol va anunciar en roda de premsa que finalment donarà llum verda al projecte de reforma del Pont del Petroli amb la plataforma circular, el conegut popularment com a model “donut“. El líder popular es desdeia de les declaracions que havia fet feia unes hores abans el seu company de govern i Quart Tinent d’Alcaldia, Daniel Gracia, en les que assegurava que el procés de construcció tornaria al model anterior. Els treballs començaran el mes de maig de 2024 i tindran un cost de 3,4 milions d’euros.


  Segons ha explicat Albiol, s’han reunit avui mateix amb els enginyers i els han traslladat que el model ja triat és l’opció més segura. L’estudi de l’UPC determina que, en cas de canviar a un model quadrat, les obres es podrien endarrerir fins a tres anys.

  El govern municipal ha criticat fortament a l’anterior govern per haver fet la “pseudoconsulta en la que només hi va participar un 3% dels badalonins” quan realment l’opció de la plataforma circular era l’única viable. “Va ser una negligència, l’única opció segura era la que va acaba sortint per sort” ha assegurat l’alcalde Albiol.

  El temporal Gloria del gener del 2020 va partir en dos l’estructura del símbol més representatiu de l’skyline badaloní. Quatre anys més tard, podria ser una realitat que es torni a poder passejar per la passarel·la que s’endinsa 250 metres cap al mar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí