Llovet: “El Bilbao és un equip molt compensat”

  0
  43
  llovet3.JPG

  15/02/2013
  L'interior verd-i-negre destaca la qualitat en totes les posicions que té el Bilbao i creu que l'equip ha de jugar com el dia de l'Unicaja

  El pivot del Fiatc Joventut, Nacho Llovet, ha destacat del Bilbao, el proper rival dels verd-i-negres aquest diumenge a les 12h, que és un equip "molt compensat".
  "Tenen bons bases, en Mumbrú, en Hamilton…", detalla Llovet que creu que "a l'últim partit a casa vam guanyar un bon equip com l'Unicaja i hem d'intentar fer el mateix".

  L'interior verd-i-negre ha restat importància a un calendari que farà que dels 7 rivals que vindran a l'Olímpic, 6 estan ara mateix en zona de Play Off. "Sembla difícil", diu Llovet, "però ara estem competint a un bon nivell i les sensacions són bones".

  El 9 de la Penya ah aprofitat per fer una crida a l'afició que "té molta importància perquè ens dona una força extra que s'ha d'aprofitar".

  Llovet també ha explicat que l'aturada de la Copa del Rei "ens ha anat molt bé perquè portem 6 mesos sense dos dies de festa i el cap necessitava descansar". "Segur que ens ajudarà a agafar forces pels 3 mesos finals", ha apuntat el pivot.