Víctor Sánchez: “En el concurs de bellesa em van preguntar en quin any es va separar la Unió Soviètica”

  0
  210

  ESCOLTA L’ENTREVISTA EN FORMAT PODCAST A:

  Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=83N2bqlRjDw

  El badaloní, Víctor Sánchez, ha estat proclamat Míster RNB Espanya Universal. El Víctor és veí del barri de Bonavista i representarà l’estat, l’any que ve, al certamen”Caballero Universal” a Veneçuela. El jove de 26 anys ens ve a visitar a la nostra redacció on parlem del reconeixement que li han atorgat i el treball que hi ha darrere.

  Què implica per tu guanyar aquest reconeixement?
  És un reconeixement al tot ell temps que porto cuidant la meva imatge i anant al gimnàs. La constància que significa és important, això no va ni d’una ni de dues setmanes. Fa temps que construeixo el que vull cap aquest objectiu. Estic molt content per l’experiència que representa això.

  És un objectiu i una afició que tens des de petit o recentment?
  És molt recent. Des de fa un any. Em van escriure per xarxes socials per si volia informar-me sobre el tema. De seguida m’hi vaig llençar. Jo tinc el meu treball i això és un a més a més. Sóc comercial d’una empresa de patates i fruits secs i vaig per les botigues de tradicionals. Em dedico a mantenir la cartera de clients que ja tinc, augmentar referències… també va lligat amb l’esport, perquè has de mantenir als clients i has de tenir una constància.

  Entenc, per tant, que no es pot viure dels concursos de bellesa?
  És molt difícil. Primer comences fent un concurs nacional, que és el que he guanyat jo, i el qual no et donen diners. Aquest et classifica a l’internacional que sí que hi ha una recompensa econòmica. A banda dels concursos com a tal, també pots guanyar diners amb col·laboracions que fas amb clíniques d’estètica, marques de roba, etc…

  Quina importància tenen les xarxes socials en aquest món?
  Avui dia, les xarxes ho són tot. Es fixen molt via Tik Tok, Instagram i Facebook i a la que veuen algú que els agrada ja contacten. Jo mateix em gestiono les xarxes, però és cert que des de l’organització t’aconsellen molt. Et donen feedback de què vas pujant i et recomanen que pugis certes fotos. També hi ha col·laboracions amb l’organització dels concursos amb material de promoció, com ulleres, i a canvi has de promocionar-les.

  Com es valora un aspecte tan subjectiu com la bellesa d’algú en un concurs?
  Doncs pot semblar una contradicció, però no tot és el físic. Has d’aportar una bona imatge en altres aspectes. Has de saber parlar i el jurat et fa entrevistes. Per exemple, al concurs es van preguntar què ens enduríem al concurs internacional, en referència al nostre país. Érem 52 persones allà i portar-se bé amb tothom era un punt a favor. Aprenies molt de tots. Hi havia molts companys que estaven més forts i definits que jo, però engloba molt més. Saber caminar en passar-la, mirar al públic… També et fan proves de cultura general, per exemple, em van preguntar en quin any es va separar la Unió Soviètica o quin país va ser el primer país asiàtic on es van guanyar les Olimpíades.

  Què és per tu la bellesa?
  Per mi la bella és com és una persona interiorment. Una persona honesta, sincera, humil. Una persona que sí, també té un bon aspecte físic, perquè practica esport i està sa. Si estàs bé amb tu mateix et mostres tal com ets tu en persona.

  Com et vas preparar per al concurs?
  La clau és tenir clara la imatge que vols mostrar de tu al concurs. Jo vaig parlar amb els organitzadors per definir-la. Per exemple, en el meu cas vaig treballar molt saber parlar en públic. Després en l’àmbit de física també d’anar en consonància: si vols una imatge més definida o més bruta…

  Com prepares la futura internacional?
  L’any que ve participo a Caballero Universal a Veneçuela que és un dels certàmens internacionals més famosos. Aquesta mena de concurs implica tenir un cos estilitzat i definit. La preparació és similar a la d’un nacional, així que seguiré com he estat els darrers mesos. A més, vivint a Badalona és fàcil perquè els entrenaments els puc fer al mateix passeig marítim o a la muntanya.

  En un futur com t’imagines dins dels concursos de bellesa?
  Primer tinc al cap posat en la internacional de Veneçuela. Penso anar-hi per totes. Pel camí, també estic obert a si surt alguna col·laboració amb una marca o passarel·la.

  Hi ha molt de seguiment al nostre país d’aquesta mena de concursos?
  Abans tenia molta repercussió mediàtica. Aquí Espanya només som un cercle petit. Ara els que més ho segueixen són els asiàtics, a Polònia i Sud-americà. No conec a més badalonins que estiguin ficats en això.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí