Llovet renova amb la Penya

  0
  FirmaNacho2.jpg
  11/07/2013
  El pivot sorgit del planter és el primer en renovar el seu contracte

  El Fiatc Joventut ha arribar a un acord per renovar a Nacho Llovet
  El pivot havia estat inclòs al dret de tempteig i tenia fins el dissabte per presentar una oferta qualificada d'un altre club o la Penya en mantindria els drets a l'ACB. 

  Paral·lelament, com s'està fent amb la resta de jugadors que s'han inclòs al llistat, s'ha negociat fins arribar a un acord.

  D'aquesta manera Llovet disputarà la seva 3a temporada sencera amb el conjunt verd-i-negre, tot i que ja va jugar 10 partits a la 2009-2010.

  El pivot s'ha mostrat "molt feliç de poder seguir defensant els colors de la Penya" i es compromet a “donar el màxim a cada partit i a seguir creixent per aconseguir els millors resultats possibles”.

  També ha volgut ser realista destacant que “sabem que no serà fàcil” però ha enviat un missatge d’optimisme, ja que creu que “amb jugadors formats a la casa el nivell d’implicació és total. Tenim un mirall en la temporada passada, amb un equip de característiques similars vam acabar a un partit del playoff així que aquesta és la mentalitat que hem de tenir. Estic segur que entre tots i  amb l’ajuda de l’afició tirarem endavant.

  Per la seva banda el director tècnic, Jordi Martí, ha valorat la renovació del Nacho com a “molt positiva per les dues parts. El Nacho és un jugador de la casa i un model a seguir per tots els nens de l’escola de bàsquet, i no només en el terreny esportiu sinó també en el personal.”