Manolo González: “No hem merescut perdre”

  0
  bdn-reus.jpg

  16/11/2014 – Sensació de derrota immerescuda a les files del Badalona, davant d’un Reus que “ha marcat en dues arribades”.  Manolo González ha lamentat les ocasions de gol desaprofitades. 

  16/11/2014 – Sensació de derrota immerescuda a les files del Badalona, davant d’un Reus que “ha marcat en dues arribades”.  “Teníem baixes, s’ha fet mal Fran Bea, i tot se’ns ha complicat molt. Però tot i així si veus el partit sincerament no hem merescut perdre”, ha reflexionat Manolo González, lamentant sobretot les ocasions perdudes – “n’hem tingut de molt clares”, ha dit– i els moments psicològics en què han arribat els gols visitants, al descompte del primer temps i tot just després de l’1-1.

  “En la primera part, amb l’aire en contra, era complicat jugar.  Malgrat tot, no ens han fet ocasions fins el gol. I en la segona ens han marcat quan teníem el partit dominat”, ha explicat el tècnic escapulat, que estava sancionat per acumulació d’amonestacions i ha hagut de veure el partit des de la grada.  

  Manolo González ha tornat a demanar reforços davant dels problemes d’efectius, amb el mercat d’hivern a les portes.  “Amb les baixes que estem tenint cada setmana ens toca fer mans i mànigues. Tots sabíem que és una plantilla justa i fa setmanes que comentem que s’ha de fitxar.  No és una qüestió de fitxar per estar a dalt, sinó que l’equip ho necessita”, ha dit al tècnic, que ha recordat un cop més que l’objectiu prioritari és “salvar” la categoria.  I per il·lustrar tot plegat ha parlat del cas de Raúl Torres:  “Està jugant tocat des d’Alcoi i això s’acaba notant, perquè avui no ha estat el Raúl de sempre”. El jugador escapulat ha vist avui la cinquena targeta groga i es perdrà el pròxim partit a Cornellà. Uns dies de descans que han de servir per recuperar-lo definitivament.  A Cornellà tornarà Juanjo Prior, després del partit de sanció, i caldrà veure si podran ser-hi Lulu i Fran Bea, segons l'abast de les seves lesions.