Manolo Márquez no segueix i Cámara nou entrenador

  0
  87
  marquez.jpg

  29/06/2012 – La nova temporada engegarà pel Badalona amb una absoluta renovació en tots els estaments. Al nou president se li unirà properament un nou entrenador, després que Manolo Márquez hagi rebutjat la proposta del club per continuar.

  Després de dos fantàstics anys, en què ha portat l'equip a jugar les eliminatòries d'ascens a Segona Divisió, Manolo Márquez ha decidit que ha arribat el moment de canviar d'aires i marcar-se nous objectius. Malgrat els esforços de la directiva, el tècnic català ha decidit dir no a l'oferta a la baixa del 25% que li havia proposat el club. Les postures, finalment, eren massa distants i el club no ha pogut satisfer de manera suficient Márquez, que se sap mereixedor d'unes condicions contractuals que, en canvi, el CF Badalona no pot permetre's actualment. Ahir va ser un dia distret en les oficines de l'entitat. Van succeir-se les reunions, però cap d'elles va acabar de fructificar en acord. Márquez no sap on marxarà, de moment. En els pròxims dies pot aclarir-se el seu futur.

  També s'ha d'aclarir en breu qui serà el que agafi el relleu com a primer entrenador del Badalona. El nom que sona amb més força -i que ja va apuntar-se a aquesta web fa alguns dies- és el d'Albert Càmara. Des dels despatxos es considera que en els dos anys que ha estat a l'ombra de Márquez ha aprés el necessari com per donar-li ara la responsabilitat de ser el tècnic titular, el que prengui les decisions finals i definitives. Aquest mateix matí ja ha donat el sí.