Multes de 200 euros a partir d’avui per dur el patinet al transport públic

  0
  107

  A partir de l’1 febrer entra en vigor durant sis mesos la prohibició de portar patinets elèctrics a Rodalies i al transport públic

  A partir de l’1 febrer entra en vigor durant sis mesos la prohibició de portar patinets elèctrics a Rodalies i al transport públic

  Segons ha informat l’Autoritat del Transport Metropolità, les denúncies per incomplir aquesta norma als vehicles i instal·lacions una vegada passada la barrera d’accés “comportaran una sanció de 200 euros” per a tot usuari.

  Fins ara, els treballadors de TMB encara no posaven multes per donar més marge als viatgers, però sí que els informaven de l’entrada en vigor de la norma i de les multes que comporta.

  Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels usuaris habituals de patinets i per ajudar-los a continuar utilitzant el transport públic i el servei de Rodalies, a partir d’ara es podran deixar als aparcaments gratuïts de Bicibox que hi ha als municipis dels voltants de Barcelona.

  Els usuaris del transport públic veuran un nou senyal de prohibició al metro, autobús, tramvia o tren, en relació al patinet. Tot i la prohibició, diversos col·lectius d’usuaris s’han negat a acceptar la prohibició o bé no l’han complert per pur desconeixement.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí