No n’hi va haver prou

  0
  54
  Bada - Hércules.jpeg

   

  02/10/2016 – Empat sense gols a Montigalà en la visita de l'Hércules. El Badalona va proposar més en atac i els alacantins, tot i que van jugar amb moltes precaucions defensives, van tenir l'oportunitat més clara.

   

  Empat sense gols a Montigalà en la visita de l'Hércules. El Badalona va proposar més en atac i els alacantins, tot i que van jugar amb moltes precaucions defensives, van tenir l'oportunitat més clara.

   

  Morales, quan el partit estava a punt d'acabar, va desfer l'única ocasió de gol, refusant un xut de Peña des de molt a prop. Abans, el porter del Badalona, com Chema en l'altra porteria, havia tingut molt poca feina. 

   

  La visita de l'Hércules havia despertat molta expectació però, finalment, l'espectacle futbolístic va ser escàs. L'equip de Tevenet es va plantar a veure-les venir, sense correr riscos i, per bé que va evitar que el Badalona disposés d'opcions de gol, tampoc no va fer res en atac. Els de Manolo González van proposar més, però la seva força ofensiva no va ser suficient per trencar la defensa visitant. El zero a zero va ser inevitable.

   

  CF Badalona: Morales; Grima, Coch (Gerard Oliva, 46′), Robusté (Coulibaly, 76'), Moyano, Musa; Toni Lao, Sergio Maestre; Iván Agudo, Marcel Serramitja, i Victor García (Sandro, 68′).

   

  Hércules CF: Chema; Dalmau, Roman, Pol, Peña; Checa, Juanma (Omgba, 68'); Gaspar (Nieto 65′), Javi Flores (Salinas, 85′), Checho; Berrocal.

   

  Àrbitre: Cristian Lexandru (aragonés). Va amonestar a Checa i Roman.