Opencor tanca el seu establiment del Centre de Badalona

  0
  84
  opencor2.jpg

  20/02/2014 – Fonts de l’empresa han explicat a aquest diari que es tractava d’un local de lloguer, com passa amb la majoria de casos, i que el rendiment de la botiga havia disminuït fins al punt de no poder cobrir les despeses.

  Una altra important marca comercial marxa del centre de Badalona. Aquest cop és Opencor, que des de dimecres ha clausurat el seu establiment situat al carrer Francesc Layret, molt proper a la plaça de la Vila.

   

  Fonts de l’empresa han explicat a aquest diari que es tractava d’un local de lloguer, com passa amb la majoria de casos, i que el rendiment de la botiga havia disminuït fins al punt de no poder cobrir les despeses.

   

  La dotzena de treballadors que conformaven la plantilla de l’establiment badaloní seran recol·locades a altres punts de Barcelona. La companyia ha confirmat que, de moment, no hi ha previsió de reobrir a curt termini a cap altre punt de la ciutat.

   

  Opencor és la cadena de supermercats de conveniència propietat del grup El Corte Inglés, i l’única botiga de la qual a Badalona, fins aquesta setmana, era la del Centre.