Podemos aterra aquest cap de setmana a Badalona

  0
  12
  IMG_6250.JPG

  19/06/2014 – La formació celebra dissabte la seva primera assemblea, que servirà per configurar les bases del cercle local.

  Aquest dissabte, l’Associació de Veïns de La Pau acull la primera trobada del cercle badaloní Podem-Podemos. L’assemblea, oberta a tots aquells que vulguin participar, se celebrarà a partir de les 12 del migdia i servirà per constituir les comissions necessàries per establir les bases de l’agrupació a Badalona.

   

  Podemos va sumar un total de 4.480 vots a Badalona, el 6,82%, a les passades eleccions europees, i neix, segons els seus impulsors locals, “com un moviment popular que s'organitza des de baix, des del carrer, des de les places, per lluitar contra els de dalt sense cap tipus de complex”.

   

  L’acte de dissabte consistirà en una presentació en la que participaran el candidat barceloní de Podem a les europees, Marc Bertomeu, i el també membre del cercle barceloní JM Álvarez, que traslladaran la seva experiència en la constitució i l’organització del cercle de la capital catalana.

   

  Per tal de resoldre els possibles dubtes, es realitzarà un torn obert de paraula. Després de distribuir les diferents comissions que compondran Podem Badalona per començar a treballar, es decidirà el dia i el lloc de la propera assemblea, dedicada ja a treballar en el futur municipal.

   

  Recordem que Podemos s'organitza per cercles, espais de participació horitzontal i assemblearis de construcció d'unitat popular. L’organització d'aquests cercles es constitueix segons criteris d'àmbit territorial i sectorial.