PP i C’s no participaran als actes institucionals de la Diada a Badalona

  0
  IMG_6742.JPG

  09/09/2016 – Les dues forces consideren que el govern ha instrumentalitzat la festa al servei de l'independentisme.

  La celebració de la Diada acostuma a estar envoltada de cert enrenou polític d’uns anys ençà. També a Badalona, on, per segon any consecutiu, Partit Popular i Ciutadans no assistiran a les ofrenes i cerimònies oficials. Les dues forces ja han confirmat que no assistiran als actes institucionals organitzats des de l’Ajuntament, al passeig Marítim i a La Plana.

   

  El nou president del grup municipal, en substitució de Xavier Garcia Albiol, Juan Fernández, ha explicat a RàdioB que no assistiran a les ofrenes perquè l’actual govern i l’alcaldessa Dolors Sabater estan imprimint un sentit de caire independentista a l’11-S. Un tarannà, diu, que no concorda amb el seu partit ni bona part dels veïns de la ciutat, assegura. En un sentit semblant s’expressa el regidor Juan M. López de C’s, que creu que el govern ha “instrumentalitzat la Diada al servei d’una ideologia” i que no és una “festa per a tothom”.

  Així les coses, la celebració municipal comptarà amb la presència dels partits de govern, Guanyem, ERC i ICV-EUiA, el PSC i el grup de CiU, com l’any passat.