Prop d’un miler de persones es manifesten a Badalona en contra del genocidi d’Israel a Palestina

  0
  89

  L’associació Amb Tu va organitzar ahir a la tarda una manifestació pacífica sota el lema “No a la guerra”. La manifestació va iniciar-se al barri de la Salut i va passar per Sistres i va recórrer diversos barris de la ciutat fins a la plaça de la Vila.

  Prop d’un miler de persones van participar en aquesta concentració que va acabar omplint la plaça de la Vila amb demandes en contra del genocidi d’Israel a Palestina.

  El conflicte entre israelians i palestins pel control de la terra de Palestina es remunta a principis del segle XX. Recordem que el 7 d’octubre de 2023, l’atac sorpresa de milícies armades palestines va provocar més de 1.000 morts, milers de ferits i centenars de segrestats en diferents punts d’Israel pròxims a la frontera amb la Franja de Gaza.

  Des de llavors, Israel ha dut a terme una extensa campanya de bombardejos sobre la Franja de Gaza i un ferri bloqueig en el territori, que ha deixat més de 4.000 morts i centenars de milers de desplaçats, que manquen de subministraments bàsics per a sobreviure.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí