Punt i final agredolç a la primera meitat de la temporada Micaco

  0
  castellers.jpg

  16/07/2013 – Els Castellers de Badalona van arribar a Premià de Mar amb unes expectatives que, sorprenentment, van acabar molt per sobre del resultat final el passat cap de setmana; no cessen els assajos de cara al segon tram de temporada.

  Amb la festa major de Premià de Mar arribàvem al final del primer tram de la temporada. Amb l’objectiu de fer-hi la clàsica de set, amb estrenes i canvis per la part de dalt dels castells, ens arribàvem fins a la plaça de la Vila de Premià de Mar amb moltes ganes, força camises i amb moltíssima calor.

   

  Desprès del pilar de quatre caminat, els Micaco van encetar l’actuació amb el vuitè tres de set descarregat de l’any, de bones mides però lent d’execució i amb un descens força treballat pels nervis. La segona ronda donava pas al quatre de set que, malauradament, es va haver de desmuntar en dues ocasions.

   

  En tercera ronda, la colla va optar per la torre de sis. Per sorpresa de molts, però, quan la canalla ja estava al dalt, els dubtes i la indecisió van provocar que aquest castell també s’hagués de tirar a baix.

   

  Tres pilars de quatre per finalitzar i un altre al balcó van tancar el primer tram de temporada amb un final una agredolç i amb una feina encara per polir. Els Micaco es prenen un descans quant a actuacions, però no pel que fa els assajos, que seguiran durant tot l’estiu.