Res els atura

0
    87

El juvenil del Badalona torna a sumar tres punts i continua líder a la Divisió d’Honor, la màxima categoria nacional. Tres triomfs dels tres possibles. Només el Barça i Zaragoza acompanyen als escapulats a la zona d’inivctes.

Aquest cop, la Damm ha estat la víctima per un 3-1. El Badalona va disputar un partit més ajustat del que indica el resultat, i és que a falta de deu minuts per acabar el matx, el resultat era d’empat. Però l’efectivat i l’orgull dels locals va tornar a ser diferencial per acabar sentenciant el partit.

El local, Tommy Carbonell, va anotar el primer gol pel Badalona des del punt de penal. Els locals dominaven el primer temps fins que, just abans d’arribar al descans, la Damm va empatar mitjançant Francisco Garcia amb un golàs de falta. A la represa, un gir de guió va canviar el partit: la expulsió per doble targeta groga del tècnic escapulat Genís Sampietro. La tensió i les imprecisions van començar a dominar el partit per part dels conjunts, que no acabaven de materialitzar les ocasions de gol. Però, quan la tendència indicava el repartiment de punts, va aparèixer el gen guanyador d’aquest juvenil escapulat per anotar dos gols, en tan sols tres minuts, i sentenciar el partit. Yassin Bouchane i Mario González van ser els autors.

Tres punts més al calaix i confiança plena per afrontar el següent partit contra el Sabadell. Dissabte a les 18:30h.