Salut permet gestionar les baixes per ingrés des del mateix hospital

  0
  92

  Ja s’ha començat a implantar al Barcelonès Nord i Maresme la gestió de les incapacitats temporals (IT) per ingrés hospitalari des del mateix hospital, amb l’objectiu de treure aquests tràmits de l’atenció primària.

  L’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, juntament amb el de Mataró i Esperit Sant, estan preparats informàticament per tramitar les IT i en els primers dies del desplegament ja n’han generat un total de 62. A més, l’Hospital de Badalona també s’hi incorporarà properament.

  Com funciona el nou programa?

  Amb aquest nou programa, les persones que ingressen a l’hospital, tant si entren per la via d’urgències com si entren per la via programada, poden tramitar la baixa laboral des del mateix hospital. Rebran la baixa automàticament a través de La Meva Salut, així s’estalvia el desplaçament dels familiars al centre d’atenció primària per gestionar-la.

  La mesura beneficia la població en edat laboral i forma part del conjunt d’iniciatives del Departament de Salut destinades a desburocratitzar l’atenció primària. El canvi permet agilitzar els processos, disminuir el nombre de contactes a l’atenció primària per gestions d’aquest tipus, i millorar l’experiència del pacient i el seu entorn.

  L’Hospital Germans Trias pioner en el tractament de càncer de pròstata

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí