Salva Maldonado: “Com més conscients siguem de la dificultat del partit, més opcions tindrem de guanyar-lo”

  0
  33
  Nº 72.jpg

  El tècnic verd-i-negre creu que és molt important "ser dur mentalment per superar els sotracs" i no està preocupat pel llançament exterior. "Seguirem tirant de 3 perquè és en el que creiem".

  Diumenge visita l'Olímpic un Manresa bipolar. Els de Jaume Ponsarnau estan acusant molts factors que han fet que la pretemporada sigui diferent a la d'altres anys i que l'equip, tot i fer coses bé durant alguns minuts, no sigui prou consistent.

   

  En un procés de reconstrucció, l'any passat ja van perdre Grimau i aquesta temporada no compten amb Montañez, jugadors amb molts partits a l'ACB.

  Al seu lloc han anat a pescar Arco, Arteaga i Ramsdell a la Leb, que tenen potencial ACB, però els costa adaptar-se.

  A més sense Doellman i especialment Downs, alguns jugadors com Hanga han de fer un canvi de rol que els està costant.

  Si a tot això se li suma la lesió de Javi Rodriguez, que es va perdre l'últim partit, s'entén que els manresans no hagin començat la temporada tant bé com acostumen a fer. 

  Tot i això, Salva Maldonado no se'n refia i assegura que "com més conscients siguem de la dificultat del partit, més opcions tindrem de guanyar-lo". 
  L'entrenador verd-i-negre té molt clar que en aquest moment de la temporada, els partits "van molt a impulsos, com es va veure en el partit de la lliga catalana, i que guanyarà qui sigui mentalment més dur per superar aquests sotracs", afegeix Maldonado que ja treballa "per afrontar això i per no patir en el rebot, com l'altre dia". 
  En l'últim partit la Penya va fer moltes coses bé però la remuntada se li va fer coll amunt pels problemes d'encert exterior. Pel tècnic adrianenc "aquesta no és una gran preocupació perquè treballem per tenir bons tirs i això de vegades depèn més de l'encert individual del jugador. Nosaltres seguirem tirant de 3 perquè és en el que creiem".