Salva Maldonado: “Són forts i més grans que nosaltres”

  0
  11
  112332_81_112404_81.jpg

  03/12/2014 – El tècnic del FIATC Joventut adverteix sobre el potencial d’un Montakit Fuenlabrada que ha competit molt bé en els seus tres darrers desplaçaments.

  Amb pocs dies per entrenar després de la derrota soferta a València, Salva Maldonado només desitja que l’equip “estigui bé mentalment”. L’entrenador de la Penya encetava la preparació del duel contra el Fuenlabrada avisant que el passat ja no és important. Només es pot mirar endavant per assolir els objectius.

  “No hi ha temps per estar molt preocupats per un partit en concret”, afirmava Maldonado sobre les errades comeses a València. Parlant de les lesions que ha patit el FIATC Joventut, el tècnic es mostrava convençut de poder recuperar Clevin Hannah, però reconeixia tenir dubtes al voltant de la tornada de Tariq Kirksay.

  “El tema de Kirksay va una mica més lent. Suposo que no el podrem tenir pel cap de setmana. Almenys així ho penso jo”, comentava l’entrenador verd-i-negre. “Ens hem de reubicar una mica a la posició d’en Kirksay. Mai havíem tingut problemes en aquesta posició, però la lesió ens obre un forat que hem d’intentar cobrir”, afegia Salva Maldonado sobre aquesta qüestió.

  El tècnic del FIATC Joventut també és ben conscient que el Montakit Fuenlabrada mai ha estat un rival fàcil des que ell entrena a Badalona. “En els tres anys que porto aquí mai els hem guanyat”, advertia Maldonado, recordant les tres derrotes patides contra els madrilenys a l’Olímpic en els tres últims anys.

  Per altra banda, l’entrenador de la Penya restava importància a la baixa classificació dels de Luis Casimiro. A banda de la xifra de victòries, és evident que cal mirar si l’adversari és competitiu o no.

  “En els últims partits que ha jugat fora de casa contra Gran Canaria, Baskonia i Unicaja, el Fuenlabrada anava guanyant per vuit o deu punts al minut 30”, declarava Maldonado. Això ha de prevenir a un FIATC Joventut que tindrà la pressió a sobre actuant com a local.

  Per Salva Maldonado, el Fuenlabrada és un equip “molt competitiu, fort i més gran” que la Penya en qüestió de centímetres interiors. “Compten amb gent molt experta”, assegurava el tècnic en la prèvia del partit.

  Els jugadors Alex Suárez i Alex Barrera també van parlar sobre el pròxim rival del FIATC Joventut. Aquí les seves paraules.