Susana Díaz, Javier Maroto, Marta Rovira…la cara política de les Festes

  0
  55
  susana diaz.jpg

  08/05/2017 – Coincidint amb l'inici de les Festes de Maig, diverses formacions han aprofitat per fer propaganda dels seus projectes, ja sigui internament o externa. Algunes cares conegudes de la política nacional i estatal han passat i passaran per Badalona.

   

  Coincidint amb l'inici de les Festes de Maig, diverses formacions han aprofitat per fer propaganda dels seus projectes, ja sigui internament o externa. Algunes cares conegudes de la política nacional i estatal han passat i passaran per Badalona.

   

  La presidenta d'Andalusia i candidata a liderar el PSOE, Susana Díaz, va ser dissabte a la seu local socialista per animar els militants badalonins a donar suport al seu programa polític. L'andalusa va omplir l'agrupació.

   

  El Partit Popular ha aprofitat també el cap de setmana per presentar la seva nova campanya 'La Catalunya valenta', que promou una Catalunya que continuï unida a l'estat espanyol. Ho va fer amb la presència del diputat i regidor Xavier Garcia Albiol i del dirigent del PP Javier Maroto, que van protagonitzar l'acte al passeig Marítim.

   

  ERC va optar per la presència a diferents actes de les Festes de Maig. Un d'ells va ser a la Festa del Badiu, on es va poder veure els regidors i membres de l'agrupació local acompanyant la diputada i secretària general del partit republicà, Marta Rovira.

   

  Aquesta setmana continuaran les visites polítiques: aquest dilluns, el Partit Demòcrata anunciarà esmenes als pressupostos de l'Estat per a Badalona amb la congresista Lourdes Ciuró; dimecres, la cap de l'oposició al Parlament, Inés Arrimadas, de Ciutadans, serà a la ciutat.