Trobada Dona i Mar amb activitats al Port i la platja de la Marina

  0
  38

  Badalona acollirà el dissabte 7 de maig la I Trobada Dona i Mar, que porta per títol Experiències de sol a sol. La intenció d’aquest acte té com a finalitat apropar totes les dones al mar, a l’esport nàutic i a la consciència ambiental i emocional a través de diferents activitats esportives i lúdiques a mar que començaran a les 6.41 del matí fins a les 20.55 hores, coincidint amb la sortida i la posta de sol. La Jornada té un programa ple de diverses activitats com ara pàdelsurf, caiac, esnòrquel, vela, ioga, pilates o xerrades (sobre salut, emprenedoria, sostenibilitat i benestar) i que es realitzaran a diversos espais com la platja de la Marina, l’Espai Llotja, l’Espai Rampa i
  al moll de Capitania del port de Badalona.

  La Trobada Dona i Mar va dirigida a les dones de totes les edats, sense que hi hagi una exclusivitat, per tant, des de l’organització s’anima i es convida a fer que totes les persones amb la voluntat de fer conèixer l’univers del mar, de l’emprenedoria i de l’esport. La iniciativa també està oberta a homes i familiars de les dones participants.

  En l’acte de presentació que s’ha fet durant el matí d’aquest dimarts dia 2 de maig, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; de la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminisme, i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030; Aïda Llauradó; de la regidora de l’Àrea de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, del regidor d’Esports, Jordi Subirana i del gerent de Marina Badalona, Imanol Sanz.

  L’alcalde Rubén Guijarro ha destacat que: “aquestes activitats són un pas més en la recuperació de la connexió de Badalona amb el mar, de promoure els valors positius de la pràctica de l’esport, de poder mostrar el nostre litoral i, a més, serà una jornada que valorarà, una vegada més, la capacitat mobilitzadora i creativa de les dones”.

  ENLLAÇ PER LES INSCRIPCIONS:

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí