Un centenar de motos es solidaritzen amb les malalties minoritàries

  0
  Photo 02-03-14 10.13.28.jpg

  04/03/2014 – Un acte solidari en col·laboració amb la Telemarató 'Todos somos raros-todos somos únicos' que va recaptar més de 1.171.000 euros. 

  Més de 100 motos, aquesta era l’aglomeració que va aconseguir la 3a edició Matinal Motera a la plaça del Turó d’en Caritg el passat diumenge, 2 de març, organitzat per l’Associació de Veïns del Turó d’en Caritg i l’Associació de Comerciants Salut Alta – Pau Piferrer. I les malalties minoritàries, aquest era el tema solidari d’enguany que a més col·laborava amb la Fundació Isabel Gemio i la Telemarató Solidària ‘Todos somos raros-todos somos únicos’, que es va emetre diumenge a la tarda i nit per La 1 de TVE i va recollir més d’1.171.000 euros per a la investigació de les malalties minoritàries, o també conegudes com malalties extranyes.

   

  A les deu del matí es donava la sortida de la concentració motera des del carrer Isaac Albéniz i que va recórrer Badalona, Montgat i Tiana fins tornar al mateix punt de sortida. Mentrestant, a la plaça del Turó d’en Caritg es donava cita a la botifarrada solidària que va vendre més de 200 tiquets, un taller de maquillatge gratuït per a tots els nens i nenes i un seguit d’actuacions musicals que no van parar fins a les sis de la tarda.

   

  Per iniciar les actuacions, a l’escenari es van animar a pujar tots els artistes participants a cantar l’himne de la Telemarató, ‘Hoy Puede Ser un Gran Día’ i que donava pas a Dani Mata, Dani Galera, David Guillem, David Ros, Karol Luque, María Muñoz i entre altres, fins arribar a contar un total de 15 professionals de la música i el ball que es van sumar a aquesta Matinal Motera Solidària de manera voluntària per animar als veïns i veïnes de Badalona a col·laborar amb la Telemarató. A més, durant tot el dia es va comptar amb la presència del pilot del Mundial de Moto2, Riky Cardús, que va apadrinar l’acte solidari i va participar a la concentració motera.