Un jutjat de Badalona obre una causa penal per suposada desobediència contra l’Ajuntament

  0
  30
  1476297102153.jpg

  12/10/2016 – El Partit Popular ha presentat una denúncia aquest migdia al jutjat de guàrdia de Badalona; el jutge investigarà els fets per un suposat delicte de desobediència.

  El Jutjat d'Instrucció nº 5 de Badalona, en funcions de guàrdia, ha obert aquest dimecres una causa per un suposat delicte de desobediència de l'Ajuntament de Badalona en relació als fets d'aquest matí de 12 d'octubre, quan sis regidors han obert l'edifici del Viver fent cas omís a la interlocutòria del Contenciós Administratiu que prohibia expressament obrir les dependències municipals.

   

  El jutge ha engegat els diligències després que el Partit Popular hagi denunciat els fets aquest migdia als jutjats badalonins. Fonts del grup municipal confirmen que s'ha presentat una denúncia penal perquè consideren que ha existit un delicte. De moment, no hi ha ningú citat ni cap persona en condició d'investigat. Serà el jutge qui decideixi com procedir, a partir d'ara, amb les investigacions.

   

  Demà, recordem, es produirà la vista en la que l'Ajuntament de Badalona haurà de defensar la seva postura pel que fa a la decisió d'obrir el Consistori aquest 12-O.